Przejdź do treści
Wydział
Wydział
Władze Wydziału
Koordynatorzy kierunków
Kierunki studiów
Kolegium Dziekańskie
Pracownicy
Biuro wydziału
Studia
Współpraca
Oferta dla podmiotów zewnętrznych
Strategia rozwoju
Biblioteka
Rada Studencka
Komunikaty, postanowienia i informacje Dziekana
Aktualności
Wesołych Świąt!
Wesołych, Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz...
20.12.2024
Promocja pierwszej pomocy wśród mieszkańców Opola
W dniu 9 grudnia 2024 r. w godz. 10:00-14:00 w Stegu Arena w...
20.12.2024
Rajmund powiększa Rodzinę Symulatorów ICSM!
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a więc nie ma lepszeg...
16.12.2024
Kandydat
Kandydat
Jak zostać studentem?
Kierunki studiów
Rekrutacja
Dni otwarte
Przydatne linki
Aktualności
Wesołych Świąt!
Wesołych, Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz...
20.12.2024
Promocja pierwszej pomocy wśród mieszkańców Opola
W dniu 9 grudnia 2024 r. w godz. 10:00-14:00 w Stegu Arena w...
20.12.2024
Rajmund powiększa Rodzinę Symulatorów ICSM!
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a więc nie ma lepszeg...
16.12.2024
Student
Student
Dziekanat
Plany zajęć
Programy i harmonogramy studiów
Praktyki studenckie
Kursy ogólnouczelniane
Studium Języków Obcych
Studium Wychowania Fizycznego i Sportu
Proces dyplomowania
Regulaminy
Biuro Spraw Studenckich
Stypendia
Samorząd Studencki
Koła naukowe
SKN Dietetyk Pro
SKN Antropokinetyki
SKN Fizjonerzy
SKN Perfect Cosmetology
SKN Bezpieczeństwo Procedur Pielęgniarskich
SKN Zdrowie
Erasmus+ / MOST
Wsparcie studenta
Pełnomocniczka ds. równego traktowania
Centrum Wsparcia Psychologiczno-Pedagogicznego
Biuro Osób Niepełnosprawnych
Dokumenty do pobrania
Aktualności
Wesołych Świąt!
Wesołych, Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz...
20.12.2024
Promocja pierwszej pomocy wśród mieszkańców Opola
W dniu 9 grudnia 2024 r. w godz. 10:00-14:00 w Stegu Arena w...
20.12.2024
Rajmund powiększa Rodzinę Symulatorów ICSM!
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a więc nie ma lepszeg...
16.12.2024
Jakość kształcenia
Jakość kształcenia
Polityka Jakości Kształcenia
Biuro Dydaktyki i Jakości Kształcenia
Wydziałowa Księga Jakości Kształcenia
Komisje
Komisja ds. Oceny Jakości Kształcenia
Komisja ds. Doskonalenia Jakości Kształcenia
Sprawozdania roczne
Hospitacje
Wyniki ankiet
Akredytacje
Aktualności
Wesołych Świąt!
Wesołych, Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz...
20.12.2024
Promocja pierwszej pomocy wśród mieszkańców Opola
W dniu 9 grudnia 2024 r. w godz. 10:00-14:00 w Stegu Arena w...
20.12.2024
Rajmund powiększa Rodzinę Symulatorów ICSM!
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a więc nie ma lepszeg...
16.12.2024
ICSM
Instytut
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Szukaj
Szukaj
Facebook
X-twitter
Youtube
Instagram
Envelope
Sylabusy - Dietetyka, II stopnia, II rok, stacjonarne
Sylabusy dla naboru od 2023/2024:
Diet_mgr_2023_2024_Aktywność fizyczna w dietoterapii
Diet_mgr_2023_2024_Basic of dietetics
Diet_mgr_2023_2024_Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności
Diet_mgr_2023_2024_Biotechnologia żywności z elementami enzymologii
Diet_mgr_2023_2024_Chemia składników pokarmowych
Diet_mgr_2023_2024_Chemiczne modyfikatory żywności
Diet_mgr_2023_2024_Diagnostyka laboratoryjna w praktyce dietetycznej
Diet_mgr_2023_2024_Dialog motywacyjny w dietetyce
Diet_mgr_2023_2024_Dietetyka pediatryczna
Diet_mgr_2023_2024_Dietetyka w gerontologii
Diet_mgr_2023_2024_Dietoterapia chorób układu pokarmowego
Diet_mgr_2023_2024_Dietoterapia chorób układu sercowo-naczyniowego
Diet_mgr_2023_2024_Dietoterapia zaburzeń endokrynnych i metabolicznych
Diet_mgr_2023_2024_Edukacja żywieniowa w zaburzeniach gospodarki węglowodanowej
Diet_mgr_2023_2024_Elementy coachingu w dietetyce
Diet_mgr_2023_2024_Fitoterapia w sporcie
Diet_mgr_2023_2024_Fizjologia stresu
Diet_mgr_2023_2024_Fizjologia wysiłku fizycznego
Diet_mgr_2023_2024_Immunologia w dietetyce
Diet_mgr_2023_2024_Interakcje leków z żywnością
Diet_mgr_2023_2024_Interwencje żywieniowe i dietetyczne
Diet_mgr_2023_2024_Kuchnie świata
Diet_mgr_2023_2024_Lektorat z języka obcego
Diet_mgr_2023_2024_Metodologia badań żywieniowych
Diet_mgr_2023_2024_Metody monitorowania jakości żywności
Diet_mgr_2023_2024_Mikrobiom człowieka
Diet_mgr_2023_2024_Nietolerancje i alergie pokarmowe
Diet_mgr_2023_2024_Nowoczesne trendy żywieniowe w dietetyce
Diet_mgr_2023_2024_Nutraceutyki w dietetyce
Diet_mgr_2023_2024_Nutrigenetyka nutrigenomiki – wybrane zagadnienia
Diet_mgr_2023_2024_Nutrition and health
Diet_mgr_2023_2024_Obesitologia
Diet_mgr_2023_2024_Onkodietetyka
Diet_mgr_2023_2024_Opakowalnictwo
Diet_mgr_2023_2024_Organizacja żywienia zbiorowego i w szpitalach
Diet_mgr_2023_2024_Patofizjologia kliniczna
Diet_mgr_2023_2024_Podstawy browarnictwa i enologii
Diet_mgr_2023_2024_Podstawy fitoterapii w dietetyce
Diet_mgr_2023_2024_Podstawy technologii opakowań żywności
Diet_mgr_2023_2024_Poradnictwo żywieniowe
Diet_mgr_2023_2024_Postępowanie dietetyczne w zaburzeniach gospodarki węglowodanowej
Diet_mgr_2023_2024_Pracownia magisterska
Diet_mgr_2023_2024_Praktyka technologiczna
Diet_mgr_2023_2024_Praktyka w szpitalu
Diet_mgr_2023_2024_Praktyki w placówkach opieki dziennej, całodziennej, w gabinetach dietetycznych
Diet_mgr_2023_2024_Praktyki w placówkach z nadzorem sanitarno- epidemiologicznym lub w stacjach SANEPID
Diet_mgr_2023_2024_Prawo i etyka w poradnictwie żywieniowo-dietetycznym
Diet_mgr_2023_2024_Probiotyki i prebiotyki w żywieniu człowieka
Diet_mgr_2023_2024_Projektowanie programów edukacyjnych
Diet_mgr_2023_2024_Projektowanie programów profilaktycznych
Diet_mgr_2023_2024_Propedeutyka zdrowia publicznego
Diet_mgr_2023_2024_Prozdrowotne formy aktywności fizycznej
Diet_mgr_2023_2024_Psychodietetyka
Diet_mgr_2023_2024_Psychologia kliniczna
Diet_mgr_2023_2024_Psychologia społeczna i komunikacja interpersonalna
Diet_mgr_2023_2024_Regulamin-kursow-zmiennych
Diet_mgr_2023_2024_Seminarium dyplomowe I
Diet_mgr_2023_2024_Seminarium dyplomowe II
Diet_mgr_2023_2024_Seminarium dyplomowe III
Diet_mgr_2023_2024_Substancje chemiczne dozwolone i niedozwolone w sporcie
Diet_mgr_2023_2024_Szkolenie BHP
Diet_mgr_2023_2024_Szkolenie biblioteczne
Diet_mgr_2023_2024_Środki specjalnego przeznaczenia i suplementy diety
Diet_mgr_2023_2024_Techniki edytorskie w pracach naukowych
Diet_mgr_2023_2024_Technologia produkcji fermentowanych napojów
Diet_mgr_2023_2024_Terapia nadwagi i otyłości
Diet_mgr_2023_2024_Terapia zaburzeń odżywiania
Diet_mgr_2023_2024_The influence of stress on lifestyle and nutrition
Diet_mgr_2023_2024_Tutoring dietetyczny
Diet_mgr_2023_2024_Wsparcie żywieniowe w aktywności fizycznej i sporcie
Diet_mgr_2023_2024_Wykorzystanie metod statystycznych w naukach o zdrowiu
Diet_mgr_2023_2024_Zastosowanie technik multimedialnych w przygotowaniu prac naukowych
Diet_mgr_2023_2024_Żywienie kobiet ciężarnych i w laktacji
Diet_mgr_2023_2024_Żywienie osób z niepełnosprawnościami
Diet_mgr_2023_2024_Żywienie w chirurgii bariatrycznej
Diet_mgr_2023_2024_Żywienie w chorobach skóry
Diet_mgr_2023_2024_Żywienie w kosmetologii
Search ...
Skip to content
Open toolbar
Narzędzia dostępności
Narzędzia dostępności
Zwiekszenie tekstu
Zwiekszenie tekstu
Zmniejszenie tekstu
Zmniejszenie tekstu
Skala szarości
Skala szarości
Duży / mały kontrast
Duży / mały kontrast
Negatywny kontrast
Negatywny kontrast
Jasne tło
Jasne tło
Podkreślone linki
Podkreślone linki
Czytelna czcionka
Czytelna czcionka
Reset
Reset