Sylabusy – Dietetyka, stacjonarne
(I stopnia) – nabór 2021/2022
SYLABUSY – DIETETYKA, STUDIA I STOPNIA (LICENCJACKIE), STACJONARNE – NABÓR 2021/2022:
- Diet_2021_2022_Analiza i ocena jakości żywności
- Diet_2021_2022_Analiza stanu odżywienia
- Diet_2021_2022_Anatomia człowieka
- Diet_2021_2022_Biochemia ogólna i żywności
- Diet_2021_2022_Bioetyka
- Diet_2021_2022_Biometria
- Diet_2021_2022_Biotechnologia żywności
- Diet_2021_2022_Chemia ogólna i żywności
- Diet_2021_2022_Choroby dietozależne i cywilizacyjne
- Diet_2021_2022_Dietetyka ogólna
- Diet_2021_2022_Dietetyka pediatryczna
- Diet_2021_2022_Edukacja żywieniowa
- Diet_2021_2022_Ekologia i ochrona środowiska
- Diet_2021_2022_Ergonomia i higiena pracy dietetyka
- Diet_2021_2022_Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa
- Diet_2021_2022_Fizjologia człowieka
- Diet_2021_2022_Genetyka
- Diet_2021_2022_Higiena toksykologia i bezpieczeństwo żywności
- Diet_2021_2022_Immunologia
- Diet_2021_2022_Język obcy
- Diet_2021_2022_Kliniczny zarys chorób
- Diet_2021_2022_Kwalifikowana pierwsza pomoc medyczna
- Diet_2021_2022_Metodologia badań naukowych
- Diet_2021_2022_Mikrobiologia ogólna i żywności
- Diet_2021_2022_Modyfikacje produktów spożywczych
- Diet_2021_2022_Organizacja pracy w placówkach żywienia
- Diet_2021_2022_Parazytologia
- Diet_2021_2022_PDW_Alergie pokarmowe
- Diet_2021_2022_PDW_Budowanie relacji z pacjentem
- Diet_2021_2022_PDW_Diagnostyka laboratoryjna w pracy dietetyka
- Diet_2021_2022_PDW_Diety niekonwencjonalne
- Diet_2021_2022_PDW_Farmakoterapia żywieniowa
- Diet_2021_2022_PDW_Interakcje leków z żywnością
- Diet_2021_2022_PDW_Interpretacja wyników badań laboratoryjnych
- Diet_2021_2022_PDW_Kuchnie etniczne i regionalne
- Diet_2021_2022_PDW_Medyczne wykorzystanie substancji zielarskich
- Diet_2021_2022_PDW_Nadwrażliwości pokarmowe
- Diet_2021_2022_PDW_Naturalne substancje o działaniu prozdrowotnym
- Diet_2021_2022_PDW_Nowoczesne trendy w żywieniu
- Diet_2021_2022_PDW_Organizacja żywienia w uzdrowiskach i SPA
- Diet_2021_2022_PDW_Podstawy prawne prowadzenia własnej praktyki dietetycznej
- Diet_2021_2022_PDW_Podstawy prowadzenia działalności gospodarczej
- Diet_2021_2022_PDW_Podstawy psychodietetyki
- Diet_2021_2022_PDW_Przetwórstwo produktów roślinnych w praktyce dietetyka
- Diet_2021_2022_PDW_Przetwórstwo produktów zwierzęcych w praktyce dietetyka
- Diet_2021_2022_PDW_Psychopochodne zaburzenia odżywiania
- Diet_2021_2022_PDW_Realcje interpersonalne w pracy dietetyka
- Diet_2021_2022_PDW_Suplementacja sportowców
- Diet_2021_2022_PDW_Tradycje żywieniowe na świecie
- Diet_2021_2022_PDW_Zastosowanie diet roślinnych w praktyce
- Diet_2021_2022_PDW_Zastosowanie diety w chorobach skóry
- Diet_2021_2022_PDW_Ziołolecznictwo w profilaktyce chorób
- Diet_2021_2022_PDW_Związki biologicznie aktywne w żywności
- Diet_2021_2022_PDW_Żywienie kobiet w okresie ciąży i laktacji
- Diet_2021_2022_PDW_Żywienie w różnych stanach fizjologicznych organizmu
- Diet_2021_2022_PDW_Żywienie w sporcie
- Diet_2021_2022_PDW_Żywienie w uzdrowiskach i ośrodkach leczenia otyłości
- Diet_2021_2022_Pedagogika z dydaktyką
- Diet_2021_2022_Podstawy żywienia człowieka
- Diet_2021_2022_Pracownia technologii żywienia i dietetyki
- Diet_2021_2022_Praktyki w placówkach opieki społecznej
- Diet_2021_2022_Praktyki w poradni dietetycznej
- Diet_2021_2022_Praktyki w szpitalu dla dorosłych
- Diet_2021_2022_Praktyki wsetpne w szpitalu
- Diet_2021_2022_Praktyki z technologii potraw
- Diet_2021_2022_Praktyki żywienie dzieci
- Diet_2021_2022_Prawo i ekomnomika wochronie zdrowia
- Diet_2021_2022_psychologia
- Diet_2021_2022_Seminarium licencjackie
- Diet_2021_2022_Suplementy diety i środki spacjalnego przeznaczenia
- Diet_2021_2022_Systemy jakości żywności
- Diet_2021_2022_Szkolenie BHP
- Diet_2021_2022_Szkolenie biblioteczne
- Diet_2021_2022_Szkolenie z zakresu ochrony właśności intelektualnej
- Diet_2021_2022_Technologia informacyjna
- Diet_2021_2022_Technologia żywności i potraw z towaroznastwem
- Diet_2021_2022_Wychowanie fizyczne
- Diet_2021_2022_Zdrowie publiczne
- Diet_2021_2022_Żywienie kliniczne
- Diet_2021_2022_Regulamin-kursow-zmiennych