Sylabusy – Dietetyka, niestacjonarne
(I stopnia) – nabór 2022/2023
SYLABUSY – DIETETYKA, STUDIA I STOPNIA (LICENCJACKIE), NIESTACJONARNE – NABÓR 2022/2023:
- Diet_n_2022_2023_Analiza i ocena jakości żywności
- Diet_n_2022_2023_Analiza stanu odżywienia
- Diet_n_2022_2023_Anatomia człowieka
- Diet_n_2022_2023_Biochemia ogólna i żywności
- Diet_n_2022_2023_Bioetyka
- Diet_n_2022_2023_Biometria
- Diet_n_2022_2023_Biotechnologia żywności
- Diet_n_2022_2023_Chemia ogólna i żywności
- Diet_n_2022_2023_Choroby dietozależne i cywilizacyjne
- Diet_n_2022_2023_Dietetyka ogólna
- Diet_n_2022_2023_Dietetyka pediatryczna
- Diet_n_2022_2023_Edukacja żywieniowa
- Diet_n_2022_2023_Ekologia i ochrona środowiska
- Diet_n_2022_2023_Ergonomia i higiena pracy dietetyka
- Diet_n_2022_2023_Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa
- Diet_n_2022_2023_Fizjologia człowieka
- Diet_n_2022_2023_Genetyka
- Diet_n_2022_2023_Higiena toksykologia i bezpieczeństwo żywności
- Diet_n_2022_2023_Immunologia
- Diet_n_2022_2023_Język obcy
- Diet_n_2022_2023_Kliniczny zarys chorób
- Diet_n_2022_2023_Kwalifikowana pierwsza pomoc medyczna
- Diet_n_2022_2023_Metodologia badań naukowych
- Diet_n_2022_2023_Mikrobiologia ogólna i żywności
- Diet_n_2022_2023_Modyfikacje produktów spożywczych
- Diet_n_2022_2023_Organizacja pracy w placówkach żywienia
- Diet_n_2022_2023_Parazytologia
- Diet_n_2022_2023_PDW_Alergie pokarmowe
- Diet_n_2022_2023_PDW_Budowanie relacji z pacjentem
- Diet_n_2022_2023_PDW_Diagnostyka laboratoryjna w pracy dietetyka
- Diet_n_2022_2023_PDW_Diety niekonwencjonalne
- Diet_n_2022_2023_PDW_Farmakoterapia żywieniowa
- Diet_n_2022_2023_PDW_Interakcje leków z żywnością
- Diet_n_2022_2023_PDW_Interpretacja wyników badań laboratoryjnych
- Diet_n_2022_2023_PDW_Kuchnie etniczne i regionalne
- Diet_n_2022_2023_PDW_Medyczne wykorzystanie substancji zielarskich
- Diet_n_2022_2023_PDW_Nadwrażliwości pokarmowe
- Diet_n_2022_2023_PDW_Naturalne substancje o działaniu prozdrowotnym
- Diet_n_2022_2023_PDW_Nowoczesne trendy w żywieniu
- Diet_n_2022_2023_PDW_Organizacja żywienia w uzdrowiskach i SPA
- Diet_n_2022_2023_PDW_Podstawy prawne prowadzenia własnej praktyki dietetycznej
- Diet_n_2022_2023_PDW_Podstawy prowadzenia działalności gospodarczej
- Diet_n_2022_2023_PDW_Podstawy psychodietetyki
- Diet_n_2022_2023_PDW_Przetwórstwo produktów roślinnych w praktyce dietetyka
- Diet_n_2022_2023_PDW_Przetwórstwo produktów zwierzęcych w praktyce dietetyka
- Diet_n_2022_2023_PDW_Psychopochodne zaburzenia odżywiania
- Diet_n_2022_2023_PDW_Realcje interpersonalne w pracy dietetyka
- Diet_n_2022_2023_PDW_Suplementacja sportowców
- Diet_n_2022_2023_PDW_Tradycje żywieniowe na świecie
- Diet_n_2022_2023_PDW_Zastosowanie diet roślinnych w praktyce
- Diet_n_2022_2023_PDW_Zastosowanie diety w chorobach skóry
- Diet_n_2022_2023_PDW_Ziołolecznictwo w profilaktyce chorób
- Diet_n_2022_2023_PDW_Związki biologicznie aktywne w żywności
- Diet_n_2022_2023_PDW_Żywienie kobiet w okresie ciąży i laktacji
- Diet_n_2022_2023_PDW_Żywienie w różnych stanach fizjologicznych organizmu
- Diet_n_2022_2023_PDW_Żywienie w sporcie
- Diet_n_2022_2023_PDW_Żywienie w uzdrowiskach i ośrodkach leczenia otyłości
- Diet_n_2022_2023_Pedagogika z dydaktyką
- Diet_n_2022_2023_Podstawy żywienia człowieka
- Diet_n_2022_2023_Pracownia technologii żywienia i dietetyki
- Diet_n_2022_2023_Praktyki w placówkach opieki społecznej
- Diet_n_2022_2023_Praktyki w poradni dietetycznej
- Diet_n_2022_2023_Praktyki w szpitalu dla dorosłych
- Diet_n_2022_2023_Praktyki wstepne w szpitalu
- Diet_n_2022_2023_Praktyki z technologii potraw
- Diet_n_2022_2023_Praktyki żywienie dzieci
- Diet_n_2022_2023_Prawo i ekomnomika wochronie zdrowia
- Diet_n_2022_2023_Psychologia
- Diet_n_2022_2023_Seminarium licencjackie
- Diet_n_2022_2023_Suplementy diety i środki spacjalnego przeznaczenia
- Diet_n_2022_2023_Systemy jakości żywności
- Diet_n_2022_2023_Szkolenie BHP
- Diet_n_2022_2023_Szkolenie biblioteczne
- Diet_n_2022_2023_Szkolenie z zakresu ochrony właśności intelektualnej
- Diet_n_2022_2023_Technologia informacyjna
- Diet_n_2022_2023_Technologia żywności i potraw z towaroznastwem
- Diet_n_2022_2023_Zdrowie publiczne
- Diet_n_2022_2023_Żywienie kliniczne
- Diet_n_2022_2023_Regulamin-kursow-zmiennych