Przejdź do treści
Wydział
Wydział
Władze Wydziału
Koordynatorzy kierunków
Kierunki studiów
Kolegium Dziekańskie
Pracownicy
Biuro wydziału
Studia
Współpraca
Oferta dla podmiotów zewnętrznych
Strategia rozwoju
Biblioteka
Rada Studencka
Komunikaty, postanowienia i informacje Dziekana
Aktualności
Wesołych Świąt!
Wesołych, Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz...
20.12.2024
Promocja pierwszej pomocy wśród mieszkańców Opola
W dniu 9 grudnia 2024 r. w godz. 10:00-14:00 w Stegu Arena w...
20.12.2024
Rajmund powiększa Rodzinę Symulatorów ICSM!
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a więc nie ma lepszeg...
16.12.2024
Kandydat
Kandydat
Jak zostać studentem?
Kierunki studiów
Rekrutacja
Dni otwarte
Przydatne linki
Aktualności
Wesołych Świąt!
Wesołych, Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz...
20.12.2024
Promocja pierwszej pomocy wśród mieszkańców Opola
W dniu 9 grudnia 2024 r. w godz. 10:00-14:00 w Stegu Arena w...
20.12.2024
Rajmund powiększa Rodzinę Symulatorów ICSM!
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a więc nie ma lepszeg...
16.12.2024
Student
Student
Dziekanat
Plany zajęć
Programy i harmonogramy studiów
Praktyki studenckie
Kursy ogólnouczelniane
Studium Języków Obcych
Studium Wychowania Fizycznego i Sportu
Proces dyplomowania
Regulaminy
Biuro Spraw Studenckich
Stypendia
Samorząd Studencki
Koła naukowe
SKN Dietetyk Pro
SKN Antropokinetyki
SKN Fizjonerzy
SKN Perfect Cosmetology
SKN Bezpieczeństwo Procedur Pielęgniarskich
SKN Zdrowie
Erasmus+ / MOST
Wsparcie studenta
Pełnomocniczka ds. równego traktowania
Centrum Wsparcia Psychologiczno-Pedagogicznego
Biuro Osób Niepełnosprawnych
Dokumenty do pobrania
Aktualności
Wesołych Świąt!
Wesołych, Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz...
20.12.2024
Promocja pierwszej pomocy wśród mieszkańców Opola
W dniu 9 grudnia 2024 r. w godz. 10:00-14:00 w Stegu Arena w...
20.12.2024
Rajmund powiększa Rodzinę Symulatorów ICSM!
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a więc nie ma lepszeg...
16.12.2024
Jakość kształcenia
Jakość kształcenia
Polityka Jakości Kształcenia
Biuro Dydaktyki i Jakości Kształcenia
Wydziałowa Księga Jakości Kształcenia
Komisje
Komisja ds. Oceny Jakości Kształcenia
Komisja ds. Doskonalenia Jakości Kształcenia
Sprawozdania roczne
Hospitacje
Wyniki ankiet
Akredytacje
Aktualności
Wesołych Świąt!
Wesołych, Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz...
20.12.2024
Promocja pierwszej pomocy wśród mieszkańców Opola
W dniu 9 grudnia 2024 r. w godz. 10:00-14:00 w Stegu Arena w...
20.12.2024
Rajmund powiększa Rodzinę Symulatorów ICSM!
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a więc nie ma lepszeg...
16.12.2024
ICSM
Instytut
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Szukaj
Szukaj
Facebook
X-twitter
Youtube
Instagram
Envelope
Sylabusy - Dietetyka, I stopnia, II rok, stacjonarne
Sylabusy dla naboru od 2022/2023:
Diet_2022_2023_Analiza i ocena jakości żywności
Diet_2022_2023_Analiza stanu odżywienia
Diet_2022_2023_Anatomia człowieka
Diet_2022_2023_Biochemia ogólna i żywności
Diet_2022_2023_Bioetyka
Diet_2022_2023_Biometria
Diet_2022_2023_Biotechnologia żywności
Diet_2022_2023_Chemia ogólna i żywności
Diet_2022_2023_Choroby dietozależne i cywilizacyjne
Diet_2022_2023_Dietetyka ogólna
Diet_2022_2023_Dietetyka pediatryczna
Diet_2022_2023_Edukacja żywieniowa
Diet_2022_2023_Ekologia i ochrona środowiska
Diet_2022_2023_Ergonomia i higiena pracy dietetyka
Diet_2022_2023_Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa
Diet_2022_2023_Fizjologia człowieka
Diet_2022_2023_Genetyka
Diet_2022_2023_Higiena toksykologia i bezpieczeństwo żywności
Diet_2022_2023_Immunologia
Diet_2022_2023_Język obcy
Diet_2022_2023_Kliniczny zarys chorób
Diet_2022_2023_Kwalifikowana pierwsza pomoc medyczna
Diet_2022_2023_Metodologia badań naukowych
Diet_2022_2023_Mikrobiologia ogólna i żywności
Diet_2022_2023_Modyfikacje produktów spożywczych
Diet_2022_2023_Organizacja pracy w placówkach żywienia
Diet_2022_2023_Parazytologia
Diet_2022_2023_PDW_Alergie pokarmowe
Diet_2022_2023_PDW_Budowanie relacji z pacjentem
Diet_2022_2023_PDW_Diagnostyka laboratoryjna w pracy dietetyka
Diet_2022_2023_PDW_Diety niekonwencjonalne
Diet_2022_2023_PDW_Farmakoterapia żywieniowa
Diet_2022_2023_PDW_Interakcje leków z żywnością
Diet_2022_2023_PDW_Interpretacja wyników badań laboratoryjnych
Diet_2022_2023_PDW_Kuchnie etniczne i regionalne
Diet_2022_2023_PDW_Medyczne wykorzystanie substancji zielarskich
Diet_2022_2023_PDW_Nadwrażliwości pokarmowe
Diet_2022_2023_PDW_Naturalne substancje o działaniu prozdrowotnym
Diet_2022_2023_PDW_Nowoczesne trendy w żywieniu
Diet_2022_2023_PDW_Organizacja żywienia w uzdrowiskach i SPA
Diet_2022_2023_PDW_Podstawy prawne prowadzenia własnej praktyki dietetycznej
Diet_2022_2023_PDW_Podstawy prowadzenia działalności gospodarczej
Diet_2022_2023_PDW_Podstawy psychodietetyki
Diet_2022_2023_PDW_Przetwórstwo produktów roślinnych w praktyce dietetyka
Diet_2022_2023_PDW_Przetwórstwo produktów zwierzęcych w praktyce dietetyka
Diet_2022_2023_PDW_Psychopochodne zaburzenia odżywiania
Diet_2022_2023_PDW_Realcje interpersonalne w pracy dietetyka
Diet_2022_2023_PDW_Suplementacja sportowców
Diet_2022_2023_PDW_Tradycje żywieniowe na świecie
Diet_2022_2023_PDW_Zastosowanie diet roślinnych w praktyce
Diet_2022_2023_PDW_Zastosowanie diety w chorobach skóry
Diet_2022_2023_PDW_Ziołolecznictwo w profilaktyce chorób
Diet_2022_2023_PDW_Związki biologicznie aktywne w żywności
Diet_2022_2023_PDW_Żywienie kobiet w okresie ciąży i laktacji
Diet_2022_2023_PDW_Żywienie w różnych stanach fizjologicznych organizmu
Diet_2022_2023_PDW_Żywienie w sporcie
Diet_2022_2023_PDW_Żywienie w uzdrowiskach i ośrodkach leczenia otyłości
Diet_2022_2023_Pedagogika z dydaktyką
Diet_2022_2023_Podstawy żywienia człowieka
Diet_2022_2023_Pracownia technologii żywienia i dietetyki
Diet_2022_2023_Praktyki w placówkach opieki społecznej
Diet_2022_2023_Praktyki w poradni dietetycznej
Diet_2022_2023_Praktyki w szpitalu dla dorosłych
Diet_2022_2023_Praktyki wstępne w szpitalu
Diet_2022_2023_Praktyki z technologii potraw
Diet_2022_2023_Praktyki żywienie dzieci
Diet_2022_2023_Prawo i ekomnomika wochronie zdrowia
Diet_2022_2023_Psychologia
Diet_2022_2023_Seminarium licencjackie
Diet_2022_2023_Suplementy diety i środki spacjalnego przeznaczenia
Diet_2022_2023_Systemy jakości żywności
Diet_2022_2023_Szkolenie BHP
Diet_2022_2023_Szkolenie biblioteczne
Diet_2022_2023_Szkolenie z zakresu ochrony właśności intelektualnej
Diet_2022_2023_Technologia informacyjna
Diet_2022_2023_Technologia żywności i potraw z towaroznastwem
Diet_2022_2023_Wychowanie fizyczne
Diet_2022_2023_Zdrowie publiczne
Diet_2022_2023_Żywienie kliniczne
Diet_regulamin-kursow-zmiennych
Search ...
Skip to content
Open toolbar
Narzędzia dostępności
Narzędzia dostępności
Zwiekszenie tekstu
Zwiekszenie tekstu
Zmniejszenie tekstu
Zmniejszenie tekstu
Skala szarości
Skala szarości
Duży / mały kontrast
Duży / mały kontrast
Negatywny kontrast
Negatywny kontrast
Jasne tło
Jasne tło
Podkreślone linki
Podkreślone linki
Czytelna czcionka
Czytelna czcionka
Reset
Reset