Przejdź do treści
Wydział
Wydział
Władze Wydziału
Koordynatorzy kierunków
Kolegium Dziekańskie
Pracownicy
Biuro wydziału
Studia
Współpraca
Oferta dla podmiotów zewnętrznych
Strategia rozwoju
Biblioteka
Rada Studencka
Innowacyjne Centrum Symulacji Medycznej
Komunikaty, postanowienia i informacje Dziekana
Zbiorczy plan zajęć
Aktualności
Harmonogram sesji egzaminacyjnej
Harmonogram zimowej sesji egzaminacyjnej na Wydziale Nauk o ...
17.01.2025
prof. dr hab. inż. Monika Bronkowska mentorką w projekcie #D...
Z satysfakcją informujemy, że prof. dr hab. inż. Monika Bron...
16.01.2025
Dyżury Dziekanatu WNoZ
Dyżury Dziekanatu Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Opols...
15.01.2025
Kandydat
Kandydat
Jak zostać studentem?
Kierunki studiów
Rekrutacja
Dni otwarte
Przydatne linki
Aktualności
Harmonogram sesji egzaminacyjnej
Harmonogram zimowej sesji egzaminacyjnej na Wydziale Nauk o ...
17.01.2025
prof. dr hab. inż. Monika Bronkowska mentorką w projekcie #D...
Z satysfakcją informujemy, że prof. dr hab. inż. Monika Bron...
16.01.2025
Dyżury Dziekanatu WNoZ
Dyżury Dziekanatu Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Opols...
15.01.2025
Student
Student
Dziekanat
Kalendarz akademicki
Plany zajęć
Programy i harmonogramy studiów
Praktyki studenckie
Kursy ogólnouczelniane
Studium Języków Obcych
Studium Wychowania Fizycznego i Sportu
Proces dyplomowania
Regulaminy
Biuro Spraw Studenckich
Stypendia
Samorząd Studencki
Koła naukowe
SKN Dietetyk Pro
SKN Antropokinetyki
SKN Fizjonerzy
SKN Perfect Cosmetology
SKN Bezpieczeństwo Procedur Pielęgniarskich
SKN Zdrowie
Erasmus+ / MOST
Wsparcie studenta
Pełnomocniczka ds. równego traktowania
Centrum Wsparcia Psychologiczno-Pedagogicznego
Biuro Osób Niepełnosprawnych
Dokumenty do pobrania
Aktualności
Harmonogram sesji egzaminacyjnej
Harmonogram zimowej sesji egzaminacyjnej na Wydziale Nauk o ...
17.01.2025
prof. dr hab. inż. Monika Bronkowska mentorką w projekcie #D...
Z satysfakcją informujemy, że prof. dr hab. inż. Monika Bron...
16.01.2025
Dyżury Dziekanatu WNoZ
Dyżury Dziekanatu Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Opols...
15.01.2025
Kierunki
Kierunki
Dietetyka
Fizjoterapia
Kosmetologia
Pielęgniarstwo
Położnictwo
Aktualności
Harmonogram sesji egzaminacyjnej
Harmonogram zimowej sesji egzaminacyjnej na Wydziale Nauk o ...
17.01.2025
prof. dr hab. inż. Monika Bronkowska mentorką w projekcie #D...
Z satysfakcją informujemy, że prof. dr hab. inż. Monika Bron...
16.01.2025
Dyżury Dziekanatu WNoZ
Dyżury Dziekanatu Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Opols...
15.01.2025
Jakość kształcenia
Jakość kształcenia
Polityka Jakości Kształcenia
Biuro Dydaktyki i Jakości Kształcenia
Wydziałowa Księga Jakości Kształcenia
Komisje
Komisja ds. Oceny Jakości Kształcenia
Komisja ds. Doskonalenia Jakości Kształcenia
Sprawozdania roczne
Hospitacje
Wyniki ankiet
Akredytacje
Aktualności
Harmonogram sesji egzaminacyjnej
Harmonogram zimowej sesji egzaminacyjnej na Wydziale Nauk o ...
17.01.2025
prof. dr hab. inż. Monika Bronkowska mentorką w projekcie #D...
Z satysfakcją informujemy, że prof. dr hab. inż. Monika Bron...
16.01.2025
Dyżury Dziekanatu WNoZ
Dyżury Dziekanatu Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Opols...
15.01.2025
Instytut
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Szukaj
Szukaj
Facebook
X-twitter
Youtube
Instagram
Envelope
Sylabusy - Dietetyka, I stopnia, II rok, stacjonarne
Sylabusy dla naboru od 2022/2023:
Diet_2022_2023_Analiza i ocena jakości żywności
Diet_2022_2023_Analiza stanu odżywienia
Diet_2022_2023_Anatomia człowieka
Diet_2022_2023_Biochemia ogólna i żywności
Diet_2022_2023_Bioetyka
Diet_2022_2023_Biometria
Diet_2022_2023_Biotechnologia żywności
Diet_2022_2023_Chemia ogólna i żywności
Diet_2022_2023_Choroby dietozależne i cywilizacyjne
Diet_2022_2023_Dietetyka ogólna
Diet_2022_2023_Dietetyka pediatryczna
Diet_2022_2023_Edukacja żywieniowa
Diet_2022_2023_Ekologia i ochrona środowiska
Diet_2022_2023_Ergonomia i higiena pracy dietetyka
Diet_2022_2023_Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa
Diet_2022_2023_Fizjologia człowieka
Diet_2022_2023_Genetyka
Diet_2022_2023_Higiena toksykologia i bezpieczeństwo żywności
Diet_2022_2023_Immunologia
Diet_2022_2023_Język obcy
Diet_2022_2023_Kliniczny zarys chorób
Diet_2022_2023_Kwalifikowana pierwsza pomoc medyczna
Diet_2022_2023_Metodologia badań naukowych
Diet_2022_2023_Mikrobiologia ogólna i żywności
Diet_2022_2023_Modyfikacje produktów spożywczych
Diet_2022_2023_Organizacja pracy w placówkach żywienia
Diet_2022_2023_Parazytologia
Diet_2022_2023_PDW_Alergie pokarmowe
Diet_2022_2023_PDW_Budowanie relacji z pacjentem
Diet_2022_2023_PDW_Diagnostyka laboratoryjna w pracy dietetyka
Diet_2022_2023_PDW_Diety niekonwencjonalne
Diet_2022_2023_PDW_Farmakoterapia żywieniowa
Diet_2022_2023_PDW_Interakcje leków z żywnością
Diet_2022_2023_PDW_Interpretacja wyników badań laboratoryjnych
Diet_2022_2023_PDW_Kuchnie etniczne i regionalne
Diet_2022_2023_PDW_Medyczne wykorzystanie substancji zielarskich
Diet_2022_2023_PDW_Nadwrażliwości pokarmowe
Diet_2022_2023_PDW_Naturalne substancje o działaniu prozdrowotnym
Diet_2022_2023_PDW_Nowoczesne trendy w żywieniu
Diet_2022_2023_PDW_Organizacja żywienia w uzdrowiskach i SPA
Diet_2022_2023_PDW_Podstawy prawne prowadzenia własnej praktyki dietetycznej
Diet_2022_2023_PDW_Podstawy prowadzenia działalności gospodarczej
Diet_2022_2023_PDW_Podstawy psychodietetyki
Diet_2022_2023_PDW_Przetwórstwo produktów roślinnych w praktyce dietetyka
Diet_2022_2023_PDW_Przetwórstwo produktów zwierzęcych w praktyce dietetyka
Diet_2022_2023_PDW_Psychopochodne zaburzenia odżywiania
Diet_2022_2023_PDW_Realcje interpersonalne w pracy dietetyka
Diet_2022_2023_PDW_Suplementacja sportowców
Diet_2022_2023_PDW_Tradycje żywieniowe na świecie
Diet_2022_2023_PDW_Zastosowanie diet roślinnych w praktyce
Diet_2022_2023_PDW_Zastosowanie diety w chorobach skóry
Diet_2022_2023_PDW_Ziołolecznictwo w profilaktyce chorób
Diet_2022_2023_PDW_Związki biologicznie aktywne w żywności
Diet_2022_2023_PDW_Żywienie kobiet w okresie ciąży i laktacji
Diet_2022_2023_PDW_Żywienie w różnych stanach fizjologicznych organizmu
Diet_2022_2023_PDW_Żywienie w sporcie
Diet_2022_2023_PDW_Żywienie w uzdrowiskach i ośrodkach leczenia otyłości
Diet_2022_2023_Pedagogika z dydaktyką
Diet_2022_2023_Podstawy żywienia człowieka
Diet_2022_2023_Pracownia technologii żywienia i dietetyki
Diet_2022_2023_Praktyki w placówkach opieki społecznej
Diet_2022_2023_Praktyki w poradni dietetycznej
Diet_2022_2023_Praktyki w szpitalu dla dorosłych
Diet_2022_2023_Praktyki wstępne w szpitalu
Diet_2022_2023_Praktyki z technologii potraw
Diet_2022_2023_Praktyki żywienie dzieci
Diet_2022_2023_Prawo i ekomnomika wochronie zdrowia
Diet_2022_2023_Psychologia
Diet_2022_2023_Seminarium licencjackie
Diet_2022_2023_Suplementy diety i środki spacjalnego przeznaczenia
Diet_2022_2023_Systemy jakości żywności
Diet_2022_2023_Szkolenie BHP
Diet_2022_2023_Szkolenie biblioteczne
Diet_2022_2023_Szkolenie z zakresu ochrony właśności intelektualnej
Diet_2022_2023_Technologia informacyjna
Diet_2022_2023_Technologia żywności i potraw z towaroznastwem
Diet_2022_2023_Wychowanie fizyczne
Diet_2022_2023_Zdrowie publiczne
Diet_2022_2023_Żywienie kliniczne
Diet_regulamin-kursow-zmiennych
Search ...
Skip to content
Open toolbar
Narzędzia dostępności
Narzędzia dostępności
Zwiekszenie tekstu
Zwiekszenie tekstu
Zmniejszenie tekstu
Zmniejszenie tekstu
Skala szarości
Skala szarości
Duży / mały kontrast
Duży / mały kontrast
Negatywny kontrast
Negatywny kontrast
Jasne tło
Jasne tło
Podkreślone linki
Podkreślone linki
Czytelna czcionka
Czytelna czcionka
Reset
Reset