Pracownik
instruktor
Zainteresowania badawcze:
  • Bioaktywne składniki żywności
  • Właściwości lecznicze surowców roślinnych i roślin zielarskich
  • Diety niekonwencjonalne: dieta ketogeniczna, diety roślinne, dieta bezglutenowa
  • Wpływ składników odżywczych na produkcję neurotransmiterów w organizmie ludzkim
  • Wpływ diety na skórę i włosy
  • Zmiany sposobu odżywiania podczas ewolucji gatunku ludzkiego
  • Kuchnie orientalne, tradycyjna dieta japońska
Wykaz wybranych publikacji:


Prowadzone zajęcia:
  • Dietetyka ogólna
  • Dieta dla mózgu
  • Kuchnie świata
  • Nowoczesne trendy w żywieniu
  • Warsztaty z odchudzania
  • Zastosowanie diet roślinnych w praktyce
  • Żywienie w kosmetologii
  • Żywność funkcjonalna
clock
Godziny konsultacji
poniedziałek 09:00 – 09:45
wtorek 11:15 – 12:00
pok. 414, ul. Katowicka 68
Skip to content